Ezt a hülyeséget, amit most álmodtam, muszáj leírnom :D

Gondolom nem csak én vagyok úgy vele, hogyha nagyon kell pisilnem, azt álmodom, hogy vécét keresgélek, de hálistennek sosem jön össze. Na most is így volt :)

Helyszín: egy diákszálló, vagy valami olyasmi. Lógok a második magyar óráról, mert már túl sokat késtem és nem akarok bemenni. Vécé, vécé, vécé, mindegyik "bandának" megvan a saját fülkéje, mert ugye klikkesedés van. Az enyémet elfoglalták, megyek a következőhöz. 

Helyszín: egy barlang (?), zöld falakkal, lelapogatott, zöld falakkal, mint egy kemence belseje, vakoltan és gömbölyűen. Leülök, próbálkozok meztelenül (?), amikor egy másik ajtón rámront egy srác (wtf?!). Torkom szakadtából üvöltök, hogy takaroggyá ki innen, az meg nem akar kimenni. Kirongyolok, a folyosón nagy felháborodást keltve az üvöltözéssel.

Helyszín: egy sátor, aminek oldalára rásüt a napfény, és az emberek a szemembe néznek, miközben hozzám beszélnek kívülről. Mi az isten, tán átlátszó a sátor? Látszik, hogy ott ülök a vécén? :D Kirongyolok, üvöltözöm megint, mire egy oltári dagadt srác magyarázni kezd egy csajjal egyetemben, hogy az ő klikkjük kitesz egy vécépapírt az "ajtóra", amit le kell gurígatni, így jelezve, hogy van bent valaki. Felszívom magam, hogy na most továbbállok, és inkább kibírom, de nem megyek vécére.

Helyszín: egy kis barlangszerű lyuk, egy bárpult, ahol kiszolgál egy srác. Mivel a klikk, akiké a sátor volt, hardcore metálos emberkékből áll, spontán költök egy dalt, hogy ne haragudjanak már, amiért a vécéjüket akartam használni. "Legurígatott vécépapír, ezek vagytok ti" - és egy hörgős sikítás-üvöltéssel zárom dalomat, amibe a klikk többi tagja is beszáll. Fejem felett egy polc a hangerő hatására kimozgolódik a falból, és majdnem a fejünkre pottyan. Oldódik a feszkó, én meg behajolok a csaposhoz, hogy mondjon már egy tuti kis helyet, ahol tudnék vécézni!

Válaszképpen felébredek, letotyogok a lépcsőn és végre valahára sikerül...

Szerző: Flame87  2014.08.13. 06:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flameonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr586599571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása