Elég szörnyű, ha már az kikapcsolódást jelent, hogy egy várossal arrébb költözünk két hétre macskára vigyázni. De nincs mese, ezt kell szeretni, mert összesen két hét szabit kaptam a nyárra, persze augusztus közepére.. Mindegy, már most arra számítok, hogy úgyis szar idő lesz. Tavaly júliusban sem úsztuk meg. Jövőre június végére kell tervezni a nyaralást!!

Ed legjobb beszólása az volt, hogy "ebben a lakásban mindent lábujjhegyen kell megérinteni, annyira sznob!" - hát igen, ahol textiltapéta van a falon, és bőrberakásos a villanykapcsoló, ott bizony egy porszem sem származhat tőlünk. Más kérdés, hogy úgyamúgy a konyha max egy nyári konyhának, vagy tábori konyhának illene be, mindenesetre ehhez a puccos berendezéshez nagyon nem illik a szétesőfélben lévő konyhaszekrény, de azért a jégkockacsinálós inox hűtőszekrény persze befigyel..

Egy hét gyerekmegőrzés után mi elhúzunk haza pihenni, ha már a macska így lefárasztott minket DOLGOZNI, így, nagy betűkkel, merthogy burkolunk tovább, ha még mindig nem lennének elég fárasztóak a munkanapok. De legalább a macska nem lesz a lábunk alatt...

Szerző: Flame87  2015.07.10. 12:31 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flameonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr157615182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása