Nyárra terveztünk néhány programot, reméljük ezek most összejönnek, ha már Nova Rockra nem sikerült kijutni..

Az úgy volt, hogy februárban megvettük a jegyeket, amiért 96 ezret kellett fizetni 84 helyett. Májusban meg kellett hirdetni, hogy eladók, mert kedves kolleganőm kitalálta, hogy neki pont akkor lesz autós találkozója. Buktunk 16 ezret rajta, de végül a jegyek elkeltek, és fájt a szívünk a Black Stone Sherry után.. De mivel az In Flames lemondta, tárgytalannak éreztem az egészet, nem voltak olyan erős húzónevek, amiért érdemes lett volna küzdeni.

Node kempingezés lett az új terv, 8 napra elvonulunk Agárdra július végén, jövő héten pedig 3 nap szabit csapunk a hétvégéhez, és meglátogatjuk a Budakeszi Vadasparkot, a kalandparkot és egy éttermet.

Sajnos bezárt a kedvenc haraszti pizzériám, ahol a szülinapomat is tartottuk volna, úgyhogy azt hiszem megint kereshetek egy új, igazi olasz pizzériát...

Vettünk egy új hűtőt, ami reményeim szerint egyszer majd az enyém lesz, a régi hűtő pedig landolt a mi szobánkban, mert sikerült kiharcolnom. Teleraktuk üccsivel, kajával, joghurttal, pudinggal, pingvinnel. Nem is olyan szörnyű zajt csap, és rendkívül hasznos! Asszem luxusban élek.

Kaptam egy éves évfordulónkra így utólag egy Kamelotos egérpadot, nagyon cuki lett!

Miután a Margit szigeten kirándultunk kettesben Petivel, megállapodtunk, hogy a libegőre, a Budai hegyekbe és a BKV hajóra is eljutunk. Tervben van még egy egynapos túrázás, bár nekem Szilvásváradon a Fátyol vízesés és a Rám-szakadék tetszene a legjobban. Tapasztalt túrázónk, Nyúl pasija szerint kissé nagy falat lenne nekem az utóbbi, de asszem egyelőre bevállalok egy max tíz kilométeres távot, aztán meglátjuk, hogy mennyire megy ez nekem.

El is felejtettem már, hogy biciklivel életveszélyes közlekedni, pedig csak a Fő úton húzok el nap mint nap. Ennyi majdnem balesetet életemben nem halmoztam még fel, mint az utóbbi 2 hétben..

Rám jött az őrület, vettem egy sajtostallér sütőt, ma le is fogom tesztelni, hogy hasznát vesszük-e még ezután is.

A görény megint átesett egy műtéten, az előző másfél órás műtét, 15 ezer forint és altatáshoz képest ezt megúsztuk egy ezresből, és csak egy kis égetés volt az egész. A doki szerint bizony bőrdaganata van a drágámnak, de reméljük többet nem fog kijönni rajta..

Szerző: Flame87  2014.06.28. 08:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flameonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr916435583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása